مراحل صادرات قیر ایران به دو بخش قیر طبیعی و قیر نفتی (تقطیری) تقسیم میشود. بیشتر صادرات قیر ایران مربوط به نوع نفتی آن است.
در صادرات قیر این محصول از تقطیر نفت خام تولید میشود و از لحاظ درجه نفوذ به چند دسته تقسیم میشود. نفت خام پس از استخراج وارد برج تقطیر میشود؛ در مرحله اول بنزین و پروپان که مواد سبکی هستند از نفت خام جداشده و در مرحله دوم تقطیر، گازوئیل و نفت سفید از آن جدا میشوند. پسمانده نفت خام از برج تقطیر خارج و برای تولید قیر فرستاده میشود.
لیست پایین نشاندهنده انواع قیر نفتی بر اساس درجه نفوذ آن است:
– قیر نفتی ۴۰ تا ۵۰
– قیر نفتی ۵۰ تا ۶۰
– قیر نفتی ۶۰ تا ۷۰
– قیر نفتی ۷۰ تا ۸۰
– قیر نفتی ۷۵ تا ۸۰
– قیر نفتی ۸۰ تا ۹۰
– قیر نفتی ۸۵ تا ۱۰۰
این دستهبندی بر اساس واحد تولیدی و نحوه تولید قیر، ممکن است کمی متفاوت باشد.
قیر طبیعی
صادرات قیر میتواند شامل قیر طبیعی نیز باشد. این نوع قیر بهصورت طبیعی و اغلب در معادن وجود دارد که با استفاده از ماشینآلات و دستگاههای مناسب قابلاستخراج است. نفت خام بهصورت طبیعی و با گذشت زمان تبخیر میشود و نهایتاً مادهای باقی میماند که قیر طبیعی نام دارد. البته این ماده بهطور خالص نیز در طبیعت پیدا میشود که برای نمونه میتوان به دریاچه قیر بهبهان اشاره کرد.
مجوز صادرات قیر و ماندگاری و دوام قیر طبیعی از قیر تقطیری بالاتر است و میتوان استفادههای فراوان از آن کرد. استفاده بهعنوان آسفالت جادهها، یکی از کاربردهای مهم این ماده است. پشت کوه قلعه قیران ایلام، بهبهان، کرمانشاه، گلشان، پیشکوه و دره مغان جزء نقاطی در ایران هستند که قیر طبیعی از آنها استخراج میشود.
*برای دیدن مقاله صادرات قیر سایت شرکت آریا دریا کلیک نمایید.
https://arya-darya.com/fa/%d8%b5%d8%a7%d8%af%d8%b1%d8%a7%d8%aa-%d9%82%db%8c%d8%b1/
تلفن تماس:
09122080634
02188888180
سایت:
https://arya-darya.com/fa/
:: برچسبها:
صادرات قیر ,
سود صادرات قیر ,
قیمت هر تن قیر صادراتی ,
مراحل صادرات قیر ,
مجوز صادرات قیر ,
نحوه خرید قیر صادراتی ,
:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1